Sponsorsidan uppdaterad!

Posted on 28th juni 2011 in Okategoriserade

Har uppdaterat sponsorsidan med 2 nya.

Kumlins Suspension hjälper mig iår med att få till en bra fjädring. Det har funkat väldigt bra och hans produkter och kunskaper håller väldigt hög klass.

R-Center är ny sponsor till min satsning. R-Center är experter framvagnen på din bil, verkstaden ligger centralt i Uppsala.

Tackar än en gång alla sponsorer som gör min satsning möjlig!!! Just nu är det mest träning för min del, mycket träning inför kommande ISDE (Six Days) i Finland som går i början av augusti. Har bestämt att köra stångebroslaget som går helgen efter Uddevalla, tror det är bra mängd träning inför Six Days.

comments: Kommentarer inaktiverade för Sponsorsidan uppdaterad!

Enduro SM i Norrahammar

Posted on 22nd maj 2011 in Okategoriserade

Igår kördes då Enduro SM i Norrahammar. Det var mitt 2a race på 1 år så hade inte jätte stora förhoppningar på topp placering men efter att ha gått proven tyckte jag det såg bra ut. Banan bestod av:

SS1 som var en lång sandsträcka på ca 16 minuter

SS2 som var ett kort sand/gräs/extrem prov på ca 4 minuter

SS3 som var ett sextremprov upp för ett berg på ca 2,5 minuter

SS4 som var ett crossprov på Huskvarnas crossbana med lite skogspartier på ca 4 minuter

Vi skulle köra 4 varv vilket skulle bli tufft. Det började iaf fruktansvärt stelt för mig då jag stukade handleden förra helgen och försökte köra med ett skydd men fick sån fruktansvärd kramp så tappa mycke tid första provet. Jag tog sedan av det och bestämde mig för att köra utan och försöka koppla bort smärtan. Det gick då lite bättre men det där lilla extra saknades denna dag. Jag märker att man inte kommer tillbaka så fort som jag hoppats men det är bara att nöta.

 Tävlingen höll även på att sluta illa på SS4 3e varvet då jag höll på att tokkrascha på dubbel hoppet men redde ut det med en enklare vurpa fick därefter inte igång cykeln så tappa ca 1 minut 🙁 Sista varvet märktes att jag inte hunnit köra så mycket än då jag fick kramp i ben.

På sista varvet på SS2 strulade jag även till det på ett hinder och tappade ytterligare 1 minut. Jag slutade på en blygsam 16e plats men med tanke på omständigheterna så är jag halvnöjd, trodde det skulle bli svårt att ta sig runt med handleden. Nu kommer jag träna och tävla så mycket jag kan för att få upp farten och hojkänslan.

comments: Kommentarer inaktiverade för Enduro SM i Norrahammar

Träning årsunda!

Posted on 2nd april 2011 in Okategoriserade

Då va årets första pass på biken avklarat. snacka om att det var kul. 🙂 banan i årsunda va riktigt fin och det gick bra att köra med sommar däck!

Körningen gick över förväntan och nu är de bara nöta på! Jag drar till årsunda imorgon med. Kanske ses där 🙂

comments: Kommentarer inaktiverade för Träning årsunda!

Lysen är nu på!

Posted on 17th februari 2011 in Okategoriserade

HejBygge 7

Det går bra och nu har jag fått på lysen. Nu fattas

bara nr kitt dekalerna sen börjar den se färdig

ut. Lägger upp lite bilder =)

Bygge 11

Bygge 9Bygge 10

Bygge 12Bild 8

comments: 1 »

Ny hemsida, nytt år och en massa nyheter!

Posted on 21st januari 2011 in Allmän Information, Inför Race, Okategoriserade, Race

Ny Hemsida

Ja äntligen är den nya hemsidan uppe! Uppdateringarna på den gamla hemsidan hagla inte direkt in men nu har jag gjort om så att nyheterna skrivs i en blogg vilket innebär lättare uppdateringar och att ni kan kommentera inläggen. 😀 Det är även en helt ny design och jag hoppas ni gillar den!

 

Nytt År

Det nya året har dragit igång och lika så alla vintercuper dock utan mig i startfälten. Förra året slutade snopet efter jag vred sönder mitt högra knä. Det visade sig att främre korsband var av och lite andra skador så jag bestämde mig för att operera. Som alla vet så är rehaben 6 månader och jag opererade mig i början av november 2010. Så min beräknade COMEBACK hoppas jag blir i slutet av april. Återkommer om det närmare sen va mina planer är 😉

 

Förra året började ju lite knackigt efter lite skador men sen släppte det på rejält och efter att ha legat runt 20e i Östra Open efter 2 race så körde jag upp mig till en slutlig 4e plats med bla en 2a plats i Åkersberga’s tävling. Så till SM premiären va jag sjukt laddad. Jag började lite stelt men sen släppte det på och jag slutade på en fin 5e plats! Med dessa fina resultat i bagaget så blev jag uttagen att representera Sverige i en landskamp mot Finland i den berömda tävlinge Päijänne Runt. Denna tävling körs över en helg och man ska köra hela 90 mil i snöspår. Även här började jag stelt men dag 2 släppte det rejält med topp 10 placeringar som resultat, tyvärr fick jag bryta under sista dagen PGA att jag slog sönder hela kedjestyrarfästet. *SURT*

 

Sen var det dags för barmarkskörning och det gick sjukt bra och jag körde fortare än någonsin så va olyckan framme! Efter några ortoped besök där vi tömde knä på blod så försökte jag köra lite tävlingar men det tog inte lång tid innan jag vred det igen och jag bestämde mig för operation.

 

Så nu är jag mer laddad än någonsin och målet iår är att komma tillbaka efter skadan och försöka slå till med några topp resultat!

 

Massa Nyheter

Precis som förra året så kommer jag att köra för Carla Pro Shop på en Honda CRF 250 R. Trivs som fisken på Hondan och tror det kommer bli grymt. Nytt för iår är att jag kommer att köra i Thor kläder, Scott hjälm, Scott glasögen och Scott stövlar. Bägge märkena har ruggigt bra produkter så det känns riktigt bra. Flera nyheter är på G men det återkommer jag senare om när allt är spikat.

 

Jag kommer att stanna kvar i Östhammars MK och till iår har även Andreas Rosendahl gått över till klubben så det ser bra ut inför lag SM med namn som Johan Gustafsson, Olle Löthman och Andreas Rosendahl. Med 4a duktiga elit åkare tror jag vi kan placera oss bra i Lag SM. Andreas Rosendahl kör förövrigt även han för Carla Pro Shop iår så det känns bra att ha en Team kompis i enduro spåren.

 

Återkommer när jag fått klart mer inför den stundande COMEBACKEN. Ska bli grymt kul! 😛

comments: Kommentarer inaktiverade för Ny hemsida, nytt år och en massa nyheter!