Team Bloms MX World

Posted on 9th januari 2014 in Allmän Information, Inför Race

Har nu gjort klart för 2014 och jag kommer att köra en Husqvarna 450 för Team Bloms MX World. Tror det kommer att bli riktigt bra och jag kommer att köra med väldigt bra grejer. Förutom Husqvarna så blir det Michelin däck/korvar, Shot kläder, Shoei hjälmar, Alpinestars stövlar, 100% glasögon. Förutom det så kommer jag som förra året att fortsätta med oljor från Smörjteknik, fjädring från Kumlins Suspension, div. delar från Hardparts AB, kedjestyrare från BRP, sportdryck från Fairing och dubbdäck från OCS. Utan alla er så skulle det vara helt omöjligt att köra på den här nivån, tack!

Vill passa på att tacka KW-service för en jättebra säsong och super bra stöd! Måste även tacka CNM för super bra hjälp under 2013!!

Återkommer vilka mer som kommer att stödja mig under 2014.

comments: Kommentarer inaktiverade för Team Bloms MX World

Inför Novemberkåsan

Posted on 20th november 2013 in Allmän Information, Inför Race

Nu börjar det närma sig på allvar. Jag har fått nr 44 och startar 9,21 på lördag. Känner mig rätt fräsch i kroppen men har inte hunnit känna efter om jag är laddad ännu 🙂 Det är väldigt mycke förberedelser som pågår just nu. I måndags blev det en tur runt Strängnäs för att hämta grejer hos KW-Service, igår var jag först över till Kumlins Suspension i Sala för att fixa till en super fjädring till helgen och sen bar det av till Gävle för att hämta oljor hos Smörjteknik. Igår landade även paket med sportdryck från Fairing och reservdelar ifrån Hardparts. Känns skönt att ha så bra firmor runt omkring mig som gör detta möjligt.

Vi drar till Eksjö på fredag morgon för att bygga upp serviceplats och reka lite bana. Tiden som är kvar blir att meka och packa iordning allt till denna otroligt tuffa tävling, det är mycket som ska fungera för att man överhuvudtaget ska ta sig imål. Återkommer med rapport på Söndag morgon efter att man fått sova en liten stund.

comments: Kommentarer inaktiverade för Inför Novemberkåsan

Då var det dags för den sista SM tävlingen för året!

Posted on 12th september 2013 in Allmän Information, Inför Race

Det är på lördag som allt ska avgöras. Jag ligger för närvarande på en mycket fin 2a plats i E3 klassen. Målet på lördag för mig är att bli topp 3 på tävlingen och att vara topp 3 i tabellen efter racet. Cykeln är klar och vi rullar ner mot Uddevalla idag på eftermiddagen.

Jag startar 9,08 och känner mig redo för race. Live resultat under lördagen kan ni läsa här: http://213.180.74.152/resultat/liveres.php

comments: Kommentarer inaktiverade för Då var det dags för den sista SM tävlingen för året!

Redo för SM i Lunda!

Posted on 15th augusti 2013 in Allmän Information, Inför Race

Nu är allt klart för start på lördag. Jag startar 9,08 och känner mig i bra form. Live resultat från helgen kan ni läsa här: http://213.180.74.152/resultat/liveres.php

Ni kan även läsa om tävlingen på www.tibromk-enduro.nu och där finns även en bild och lite text med på mig! 🙂

Vill även tacka Micke Åkerlöf för den fina bilden ovan. Han kommer att uppdatera http://mxwille.blogg.se med text och bilder från SM i Lunda.

comments: Kommentarer inaktiverade för Redo för SM i Lunda!

Dags för SM i Linköping

Posted on 8th augusti 2013 in Allmän Information, Inför Race

Efter ett långt uppehåll i årets Enduro SM serie så är det äntligen dags nu i helgen och det är Linköping MS som står för arrangemanget. Jag har kört väldigt mycke hoj senaste tiden och tycker att farten kommer mer och mer. Har även testat lite fjädring med Kumlins Suspension och har hittat en mycket bra inställning. Har tyvärr lite ont i en armbåge men ja tror inte den ska hämma mig något.

Jag åker ner på fredag morgon och börjar gå alla proven. Finns det internetuppkoppling så kommer jag försöka updatera därifrån. På lördag kan ni följa liveresultat på följande länk: http://213.180.74.152/resultat/liveres.php

comments: Kommentarer inaktiverade för Dags för SM i Linköping

Nyheter

Posted on 7th februari 2013 in Inför Race

Ja då börjar bitarna ramla på plats inför 2013. Jag kommer att fortsätta i Team KW-Service som funkade klockrent förra året och det är jag tvärsäker på att det kommer att göra iår också. Här kommer en lista på vilka produkter jag kommer att använda:

Utöver detta så har jag hittills fått klart med dessa sponsorer: Janssons Svets & Montage, Burman Städ AB och Hans Bromarks Åkeri AB.

Vill tacka er alla och utan alla dessa sponsorer skulle det aldrig vara möjligt att köra på den här nivån!

Nu på Lördag är det dags för 4e deltävlingen i årets Östra Open och nu är det äntligen min hemmatävling. Har åkt mycket motorcykel i veckan men har tyvärr känt mig lite krasslig ett par dagar. Är iallafall väldigt laddad inför racet på Lunda flygfält och hoppas på fin bana! 🙂

Mer nyheter kommer eftersom jag får klart med sammarbetspartners.

comments: Kommentarer inaktiverade för Nyheter

SM i Enköping

Posted on 22nd maj 2012 in Inför Race, Race

I Lördags va det dags för 2a deltävlingen i årets SM i Enduro. Jag har varit sjuk sen förra deltävlingen så va lite orolig över hur min ork skulle vara men var trots det taggad till race. Det började dock segt och fick inte till hojkänslan alls. Låg runt 10-12 plats hela tiden fram tills näst sista sträckan där jag tappade flera minuter PGA kedjan. Inför sista provet låg jag på 14e plats i min klass. Jag försökte blixtra till och fick till en hyffsad tid och tog mig upp till en 11e plats i klassen.

Jag är inte alls nöjd över min körning däremot är jag nöjd att jag orkade så bra som jag gjorde. Nu är det förberedelser som gäller och idag drar vi ner till Italien för att köra den första deltävlingen i årets Enduro EM. Ska försöka testa lite inställningar på plats och hoppas på att jag hittar min hojkänsla så kommer det nog gå bättre där nere. Återkommer om hur det går, får hoppas det finns internet uppkoppling på hotellet 🙂

comments: Kommentarer inaktiverade för SM i Enköping

Nya prylar och sponsorer

Posted on 9th maj 2012 in Allmän Information, Inför Race

Idag var jag för första gången ut och testa det nya avgassystemet från MIVV och det första intrycket är GRYMT! Ska testa mer i helgen och blir jag av med min långvarida förkylning kan det bli race i Bergby på Lördag.

Hardparts AB är nya sammarbetspartners och dom importerar bla MIVV, Athena och TRW. Känns väldigt bra att ha en importör med kvalitetsprodukter som stödjer min satsning.

comments: Kommentarer inaktiverade för Nya prylar och sponsorer

SM premiär på G!

Posted on 13th april 2012 in Allmän Information, Inför Race

På Söndag smäller det igång med SM premiär! Jag har hunnit med att testa en hel del barmark. Dock inte så mycket sten, de lilla sten jag hunnit prova så har det funkat klockrent och Kumlin har fått till en fantastisk fjädring. I övrig känns det väldigt bra inför premiären och jag känner mig lugn och harmonisk.

Vi rullar ner på Lördag morgon och går lite prov, anmäler och besiktar. Jag startar 9:07 på Söndag och kommer att ge allt. Jag återkommer med rapport efter Söndagens race.

comments: Kommentarer inaktiverade för SM premiär på G!

Inga race!

Posted on 26th februari 2012 in Allmän Information, Inför Race
comments: Closed