Team Bloms MX World

Posted on 9th januari 2014 in Allmän Information, Inför Race

Har nu gjort klart för 2014 och jag kommer att köra en Husqvarna 450 för Team Bloms MX World. Tror det kommer att bli riktigt bra och jag kommer att köra med väldigt bra grejer. Förutom Husqvarna så blir det Michelin däck/korvar, Shot kläder, Shoei hjälmar, Alpinestars stövlar, 100% glasögon. Förutom det så kommer jag som förra året att fortsätta med oljor från Smörjteknik, fjädring från Kumlins Suspension, div. delar från Hardparts AB, kedjestyrare från BRP, sportdryck från Fairing och dubbdäck från OCS. Utan alla er så skulle det vara helt omöjligt att köra på den här nivån, tack!

Vill passa på att tacka KW-service för en jättebra säsong och super bra stöd! Måste även tacka CNM för super bra hjälp under 2013!!

Återkommer vilka mer som kommer att stödja mig under 2014.

comments: Kommentarer inaktiverade för Team Bloms MX World

Inför Novemberkåsan

Posted on 20th november 2013 in Allmän Information, Inför Race

Nu börjar det närma sig på allvar. Jag har fått nr 44 och startar 9,21 på lördag. Känner mig rätt fräsch i kroppen men har inte hunnit känna efter om jag är laddad ännu 🙂 Det är väldigt mycke förberedelser som pågår just nu. I måndags blev det en tur runt Strängnäs för att hämta grejer hos KW-Service, igår var jag först över till Kumlins Suspension i Sala för att fixa till en super fjädring till helgen och sen bar det av till Gävle för att hämta oljor hos Smörjteknik. Igår landade även paket med sportdryck från Fairing och reservdelar ifrån Hardparts. Känns skönt att ha så bra firmor runt omkring mig som gör detta möjligt.

Vi drar till Eksjö på fredag morgon för att bygga upp serviceplats och reka lite bana. Tiden som är kvar blir att meka och packa iordning allt till denna otroligt tuffa tävling, det är mycket som ska fungera för att man överhuvudtaget ska ta sig imål. Återkommer med rapport på Söndag morgon efter att man fått sova en liten stund.

comments: Kommentarer inaktiverade för Inför Novemberkåsan

Då var det dags för den sista SM tävlingen för året!

Posted on 12th september 2013 in Allmän Information, Inför Race

Det är på lördag som allt ska avgöras. Jag ligger för närvarande på en mycket fin 2a plats i E3 klassen. Målet på lördag för mig är att bli topp 3 på tävlingen och att vara topp 3 i tabellen efter racet. Cykeln är klar och vi rullar ner mot Uddevalla idag på eftermiddagen.

Jag startar 9,08 och känner mig redo för race. Live resultat under lördagen kan ni läsa här: http://213.180.74.152/resultat/liveres.php

comments: Kommentarer inaktiverade för Då var det dags för den sista SM tävlingen för året!

Redo för SM i Lunda!

Posted on 15th augusti 2013 in Allmän Information, Inför Race

Nu är allt klart för start på lördag. Jag startar 9,08 och känner mig i bra form. Live resultat från helgen kan ni läsa här: http://213.180.74.152/resultat/liveres.php

Ni kan även läsa om tävlingen på www.tibromk-enduro.nu och där finns även en bild och lite text med på mig! 🙂

Vill även tacka Micke Åkerlöf för den fina bilden ovan. Han kommer att uppdatera http://mxwille.blogg.se med text och bilder från SM i Lunda.

comments: Kommentarer inaktiverade för Redo för SM i Lunda!

Dags för SM i Linköping

Posted on 8th augusti 2013 in Allmän Information, Inför Race

Efter ett långt uppehåll i årets Enduro SM serie så är det äntligen dags nu i helgen och det är Linköping MS som står för arrangemanget. Jag har kört väldigt mycke hoj senaste tiden och tycker att farten kommer mer och mer. Har även testat lite fjädring med Kumlins Suspension och har hittat en mycket bra inställning. Har tyvärr lite ont i en armbåge men ja tror inte den ska hämma mig något.

Jag åker ner på fredag morgon och börjar gå alla proven. Finns det internetuppkoppling så kommer jag försöka updatera därifrån. På lördag kan ni följa liveresultat på följande länk: http://213.180.74.152/resultat/liveres.php

comments: Kommentarer inaktiverade för Dags för SM i Linköping

Nya prylar och sponsorer

Posted on 9th maj 2012 in Allmän Information, Inför Race

Idag var jag för första gången ut och testa det nya avgassystemet från MIVV och det första intrycket är GRYMT! Ska testa mer i helgen och blir jag av med min långvarida förkylning kan det bli race i Bergby på Lördag.

Hardparts AB är nya sammarbetspartners och dom importerar bla MIVV, Athena och TRW. Känns väldigt bra att ha en importör med kvalitetsprodukter som stödjer min satsning.

comments: Kommentarer inaktiverade för Nya prylar och sponsorer

SM premiär på G!

Posted on 13th april 2012 in Allmän Information, Inför Race

På Söndag smäller det igång med SM premiär! Jag har hunnit med att testa en hel del barmark. Dock inte så mycket sten, de lilla sten jag hunnit prova så har det funkat klockrent och Kumlin har fått till en fantastisk fjädring. I övrig känns det väldigt bra inför premiären och jag känner mig lugn och harmonisk.

Vi rullar ner på Lördag morgon och går lite prov, anmäler och besiktar. Jag startar 9:07 på Söndag och kommer att ge allt. Jag återkommer med rapport efter Söndagens race.

comments: Kommentarer inaktiverade för SM premiär på G!

Inga race!

Posted on 26th februari 2012 in Allmän Information, Inför Race
comments: Closed

Helgens parodi!

Posted on 5th februari 2012 in Allmän Information

Ja de här va inte en super bra helg vad det gäller åkning för mig. Allt va som vanligt i lördags men när vi kom fram till Enköping där östra gick så fick vi inte upp buss dörren i bak. Efter 1,5 värmande och slitande så va det bara att åka hem samtidigt som alla andra va ute på sitt första varv.

Arg och less ställde vi in bussen i värme över natten. När vi skulle lasta så visade det sig att dörren fortfarande inte gick att öppna 🙁 så blev ingen Vintercup heller. Efter några timmars meck så fick vi upp dörren och jag kunde åka och träna ett pass iaf.

Verkar inte vara min vinter då varken östra eller vintercuprn går nå bra. Att sen missa en av varje pga bussen känns extra tungt. Men bara att komma igen till Västerås tävling nästa helg!

comments: Kommentarer inaktiverade för Helgens parodi!

Dags för vintercup

Posted on 28th januari 2012 in Allmän Information, Inför Race

Imorgon åker jag till Avesta och kör 3e deltävlingen i Gävle-Dala Vintercup. Jag ligger för närvarande på en 2a plats så det är bara att gasa imorgon 🙂

Ska bli kul och känner mig laddad, återkommer imorgon om hur de gått!

comments: Kommentarer inaktiverade för Dags för vintercup