Enduro SM på internet..

Posted on 28th februari 2011 in Allmän Information, Inför Race

Igår gick årets första deltävling i Enduro SM, det var Östersund som stod för arrangemanget. Jag fick då följa allt via internet vilket var mindre kul men det gör mig mer och mer sugen på att komma tillbaka och tävla. Det var en del överraskningar vilket alltid är kul! Jag bestämde mig iaf att nästa SM race tänker jag inte sitta på internet och följa utan då ska jag stå på startlinjen!

Annars är det rätt lugnt på hojfronten just nu, väntar på lite grejer och sen ska den besiktas. Kommer komma bilder så fort det händer nåt. Det är mycket träning nu och det börjar ge bra resultat tycker jag, så jag borde va stark och redo att börja köra snart. Målet är att börja köra hoj i slutet av mars, LÄNKTAR! Ska försöka att komma ner och träna barmark så mycket det bara går för att komma igång till ”mitt” första SM iår som kommer att gå i skogarna kring Norrahammar i mitten av maj. Men innan dess ska jag även hinna med Enduro EM i Polen, det är iaf mitt mål! Så det är bara att fortsätta träna, återkommer med rapporter allt eftersom.

comments: Closed

One Response to “Enduro SM på internet..”

  1. Lajje skriver:

    LÄNKTAR? Fan skriver ju som en kärring 😉Pings responses to this post