1 dryg vecka till hoj premiär och 1 knapp vecka till besiktning!

Posted on 22nd mars 2011 in Allmän Information, Inför Race

Är lite lugnt med uppdateringar för tillf’ället. Just nu är det bara fysträning som gäller, men det närmar sig och då lovar jag att uppdateringarna kommer att komma tätare. 😀 Nu på måndag ska jag besikta biken och efter det är den klar för att börja testas. Första hojpasset blir 2a april och det blir nånstans söderut där man kan köra med sommardäck. Det ska bli så jävla kul och skönt att få komma upp på cykeln och börja träna upp hojkondisen. Blir även en hel del testande så att allt kommer att vara tipp topp när racen drar igång.

Återkommer efter besiktningen med hur det gått och kanske lite bilder på biken. 😉

comments: Closed

One Response to “1 dryg vecka till hoj premiär och 1 knapp vecka till besiktning!”

  1. kungenkungenkungen skriver:

    Du får ju ta och bli färdig me skiten snart , vi ska till skåne på fredag eftermiddag bara så du vet. Blir grymt besviken på Mr.Burman om han sviker oss.Pings responses to this post