Dags för race!

Posted on 6th maj 2011 in Allmän Information, Inför Race

Imorrn börjar em deltävlingen här i Polen. Är tyvärr lite snuvig men det är bara att dra. Besiktning och anmälan gick skit fint. Vi har gått proven och det börjar med ett crossprov på ca 8 minuter. Det är ett gärde med sand matrial så där blir det tungt, ser riktigt fint ut.

Prov 2 är ett enduroprov som går på en liten crossbana, gräs, branta backar och en del i skogen. Ser mycket roligt ut och tar även det ca 8 minuter. Vi ska köra 3 varv så de blir 6 prov totalt, så det ser ut att bli ett bra race.

Transporterna ska generellt vara fina men varvet avslutas med 2 sjukt svåra backar enligt dom som kört banan som föråkare idag. Så det blir spännande och se hur svåra dom är. Ska försöka få upp bilder imorgon kväll.

Återkommer imorgon,nu sov dags så man orkar dra nåt!!!!

comments: Closed

One Response to “Dags för race!”

  1. Mikael skriver:

    Lycka till!Pings responses to this post