Dag 1

Posted on 8th augusti 2011 in Race

Idag har det regnat så proven var sjukt sönderkörda. Det var även tokstressigt på transporterna, men jag lyckades ta mig imål utan tidsprick. Jag började rätt bra men mot slutet av racet fick jag kramp i benen pga att vi inte han dricka och äta på transporterna. Men kämpade mig imål på en 7e plats i klassen.

Även Östhammars MKs lag har kört bra så vi ligger 4a vilket är väldigt bra start. Nu är det bara att försöka hålla ihop det här. Olle i mitt lag blev 2a i klassen som vanns av Pontus Högberg, Kul!

Återkommer efter morgondagens race.

comments: Closed

2 Responses to “Dag 1”

  1. Roger skriver:

    Bra kört! ser bra ut, ta i lite lagom det är 5 dagar kvar..
    //Roger

  2. Jim Lind skriver:

    Grattis och lycka till i resten av tävlingenPings responses to this post