SM final

Posted on 28th september 2011 in Allmän Information, Race

I Lördags var jag i Fjugesta och körde finalen i årets SM serie. En serie som har varit tuff för mig men det visste jag om redan innan comebacken efter knäoperationen. Tuff blev även detta race då det var blött, skitigt och stenigt. Kumlins fjädring funkar verkligen kanon i alla fören vilket underlättar något grymt. Jag tyckte dock att jag fick till åkningen bättre än tidigare iår och framförallt på sten. Extremprovet gick även det bra, jag började bli trött på varv 3 och tappade då mark men allt som allt är jag nöjd. Jag slutade på en 11e plats i E1 och hamnade på en 14e plats i SM med 1 missat race och 1 brutet race.  Nu är det bara att träna stenhårt i höst och vara i toppform till nästa säsong.

Har lite nyheter på gång men håller på det ett tag. 🙂 Nu första ska jag köra Ränneslätt och Gotland. Ska bli riktigt roligt att köra dessa 2 race igen det var något års sedan jag gjorde det.

Återkommer med rapport efter Ränneslätt.

comments: Closed

Comments are closed.