Träning i Skutskär

Posted on 24th oktober 2011 in Inför Race, Race

I Lördags drog jag och Andreas Rosendahl till skutskär för att köra en parenduro träning. Man var 2 förare som skulle köra 4h. Det började segt för mig då jag hade en gaffel på som jag aldrig kört med.. Men pass 2 och framåt började det släppa och fick upp rätt bra fart. Som vanligt har Kumlin gjort ett jättebra jobb och gaffeln funkade kanon. Nu ska jag testa den på lite mera svensk enduro då det var sand och snabbt i Skutskär.

Nu är det bara träning inför GGN på agendan. Veckan kommer vara full med fyspass och 2 hojpass. Till helgen hoppas jag på 2 bra hojpass sen är det dags att preppa biken till Gotlands äventyret, ska bli hur kul som helst. Återkommer i slutet av veckan och rapporterar hur hoj och fjädring fungerar.

comments: Closed

Comments are closed.