15e GGN!

Posted on 10th november 2011 in Allmän Information, Race

I helgen var jag på Gotland för att köra årets upplaga av GGN. Kände mig riktigt laddad innan racet och hojen kändes bra.

Inför start kändes det bra och hade en bra start position. När starten gick så fick jag igång hojen direkt men vinglade till och stötte i en annan förare och tappade då massa förare. Var bara att försöka köra upp sig! Första varvet är ett lotteri känns det som, massa förare och sen motionärer ute på sitt sista varv. Tävlingen rullade på rätt bra för mig, hade lite problem på den fruktansvärt hala kalkstenen tappade tid där kändes det som. Nötte på i mina 6 varv och blev 15e i elit.

Är inte supernöjd men inte heller helt missnöjd. Det mest positiva var att orken börjar komma så mitt nya träningsprogram verkar funka och ge resultat! 🙂 Nu är det träning och testning inför kommande vintercuper som gäller. Ser verkligen fram emot vintercuperna och sen förhoppningsvis ett vinter SM. Kommer att komma ut nyheter här på hemsidan inom en snar framtid när man fått klart med allt 🙂

comments: Closed

Comments are closed.