Nyheter 2012

Posted on 15th december 2011 in Allmän Information, Inför Race

Det nya året närmar sig och det blir rätt mycket nytt för mig. Jag kommer att köra för Team KW-Service. Jag åkte för han 2009 då funkade det väldigt bra, när han i höstas kom med en deal såvar det inget att tveka på. Jag kommer att köra KTM och kommer börja året på en 125a!! 😉

Vidare så kommer jag köra med SCOTT kläder, SCOTT glasögon, UFO hjälmar och Alpinestars stövlar.  Thorsellsreklam kommer att stå för design på hojar och bussar vilket kommer bli riktigt läckert. Jag kommer återkomma närmsta dagarna med vilka mer som kommer stödja mig under 2012.

Hoppas komma ut med bilder innan årsskiftet. Nu på lördag har jag planerat att köra Vintercupen i Falun så återkommer med rapport efter det.

comments: Closed

Comments are closed.