Östra Open inställt, Gävle-Dala Vintercup istället.

Posted on 13th januari 2012 in Allmän Information, Inför Race

Idag meddelades det att Östra Open är inställt imorgon. Men för det blir det inte tävlingsfritt utan då lastar vi bussen på Söndag och åker till Hofors för att köra den första deltävlingen i Gävle-Dala Vintercup. Imorgon Lördag blir det testning av lite nya grejer på hojen vilket jag tror mycket på. Ska bli kul.

Har uppdaterat min sponsor sida med årets sponsorer. Nytt för iår är som sagt KW-Service men även Sunoco Oils och Thorsells Reklam är nya. Kvar från förra året är Kumlin Suspension, Scott, Fairing, BRP, OCS, Jansson Svets & Montage och Burman Städ AB. Har fortfarande lite sponsorjobb kvar men kommer att vara uppdaterat inom en snar framtid. Kommer även komma ut en ny design de närmsta dagarna.

comments: Closed

Comments are closed.