Helgens parodi!

Posted on 5th februari 2012 in Allmän Information

Ja de här va inte en super bra helg vad det gäller åkning för mig. Allt va som vanligt i lördags men när vi kom fram till Enköping där östra gick så fick vi inte upp buss dörren i bak. Efter 1,5 värmande och slitande så va det bara att åka hem samtidigt som alla andra va ute på sitt första varv.

Arg och less ställde vi in bussen i värme över natten. När vi skulle lasta så visade det sig att dörren fortfarande inte gick att öppna 🙁 så blev ingen Vintercup heller. Efter några timmars meck så fick vi upp dörren och jag kunde åka och träna ett pass iaf.

Verkar inte vara min vinter då varken östra eller vintercuprn går nå bra. Att sen missa en av varje pga bussen känns extra tungt. Men bara att komma igen till Västerås tävling nästa helg!

comments: Closed

Comments are closed.