Östra Open i Västerås

Posted on 14th februari 2012 in Inför Race, Race

Mitt flyt verkar hålla i sig. I lördags drog jag till Västerås för att köra Östra Open.

Det bjöds på en kanon fin bana på ca 14 minuter som vi skulle köra 7 varv på. Varv 1 börja lite stelt och ovant då jag testa en KTM 250f idag. Men varv 2 började lite bättre och kändes bra tills jag tappade kedjan, men som tur va så fastna den inte så tog inte alltför lång tid. Laddad som fan drog jag ut på varv 3, flöt på bra tills kedjan for av igen och denna gång fastna den ordentligt mellan framdrevet och svingen. Var bara att kasta in handduken, känns väldigt surt.

Kände ändå en positiv trend i körningen så den tar jag med mig till nästa helg då vi har hemma tävling i Lunda. Ska testa lite hoj/fjädring i veckan så ska man förhoppningsvis få allt kanon till helgen. Nu har jag haft min otur för iår så i helgen vänder det. Har fjädringen hos kumlins nu så kommer ha en super fjädring till helgen. 🙂

C ya there!

comments: Closed

Comments are closed.