Äntligen är denna vintersäsong över!

Posted on 10th mars 2012 in Race

Idag var det dags för finalen av Östra Open. Årets upplaga har inte direkt gått som väntat för mig och likaså blev finalen. Det blev ett mudrace som väntat efter senaste tidens varma väder. Tycker ändå att banan höll rätt bra. I skogsdelarna flöt det på bra och kumlins fjädringen bara flöt genom stenarna. Men på de snabba partierna får jag tyvärr inte till det. Men har fått massa feedback om vad jag ska träna på så nu glömmer vi denna serie och laddar inför kommande sommarsäsong. Har inte ens kollat vad jag hamna idag men slutade iaf på en 9e plats i elit klassen totalt vilket inte är bra.

Nu ska jag iväg på en semester i fjällvärlden. Återkommer med rapport om ett par veckor när vi börjat träna inför SM.

comments: Closed

Comments are closed.