SM i Vimmerby

Posted on 19th april 2012 in Race

I Söndags va det premiären av årets SM serie. Banan bestod av 5st prov, 3 st enduro prov och 2 st crossprov som skulle köras 3 ggr. Det var rätt blött då det hade regnat en hel del veckan innan tävlingen.

Jag tyckte jag börja lite stelt men det släppte efterhand och Kumlin fjädring funkade hur bra som helst bland Vimmerby stenarna. Jag låg och fajtades om 10 platsen hela tävling. Jag slutade till slut på en 11e plats i E2 och 30e totalt alla klasser. Detta var 2 steg i rätt riktning för mig och jag är nöjd. Det finns mycket att slipa till så förhoppningsvis kan detta bli ännu bättre under nästa sm 19/5 i Enköping. Vinterns fysträning har verkligen givit resultat och jag känner mig stark vilket är väldigt positivt. Nu blir det massa hojåkning fram till Enköping.

Det kommer komma upp lite bilder inom kort. Återkommer med rapporter om hur det går fram till SM i Enköping.

comments: Closed

Comments are closed.