SM i Enköping

Posted on 22nd maj 2012 in Inför Race, Race

I Lördags va det dags för 2a deltävlingen i årets SM i Enduro. Jag har varit sjuk sen förra deltävlingen så va lite orolig över hur min ork skulle vara men var trots det taggad till race. Det började dock segt och fick inte till hojkänslan alls. Låg runt 10-12 plats hela tiden fram tills näst sista sträckan där jag tappade flera minuter PGA kedjan. Inför sista provet låg jag på 14e plats i min klass. Jag försökte blixtra till och fick till en hyffsad tid och tog mig upp till en 11e plats i klassen.

Jag är inte alls nöjd över min körning däremot är jag nöjd att jag orkade så bra som jag gjorde. Nu är det förberedelser som gäller och idag drar vi ner till Italien för att köra den första deltävlingen i årets Enduro EM. Ska försöka testa lite inställningar på plats och hoppas på att jag hittar min hojkänsla så kommer det nog gå bättre där nere. Återkommer om hur det går, får hoppas det finns internet uppkoppling på hotellet 🙂

comments: Closed

Comments are closed.