Nyheter

Posted on 7th februari 2013 in Inför Race

Ja då börjar bitarna ramla på plats inför 2013. Jag kommer att fortsätta i Team KW-Service som funkade klockrent förra året och det är jag tvärsäker på att det kommer att göra iår också. Här kommer en lista på vilka produkter jag kommer att använda:

Utöver detta så har jag hittills fått klart med dessa sponsorer: Janssons Svets & Montage, Burman Städ AB och Hans Bromarks Åkeri AB.

Vill tacka er alla och utan alla dessa sponsorer skulle det aldrig vara möjligt att köra på den här nivån!

Nu på Lördag är det dags för 4e deltävlingen i årets Östra Open och nu är det äntligen min hemmatävling. Har åkt mycket motorcykel i veckan men har tyvärr känt mig lite krasslig ett par dagar. Är iallafall väldigt laddad inför racet på Lunda flygfält och hoppas på fin bana! 🙂

Mer nyheter kommer eftersom jag får klart med sammarbetspartners.

comments: Closed

Comments are closed.