SM i Linköping

Posted on 13th augusti 2013 in Race

I lördags var det då äntligen dags för årets 2a SM deltävling i Enduro. Vi åkte dit på fredag morgon så att jag hann gå proven. Banan såg fin ut och bestod av 4 prov (2st crossprov, 1 extrem prov och 1 enduroprov) vi skulle köra banan 3,5 varv.

Det började som vanligt lite segt för mig men sedan släppte det lite. Jag kände direkt att körningen var avvaktande, vet inte varför. Men jag kämpade på och kände mig väldigt pigg hela dagen. Jag slutade tillslut på en 4e plats i SM3 och klättrade även upp på en fin 2a plats i SM tabellen.

Nu är det bara att ladda om för redan nästa helg är det dags för nästa SM deltävling och det är även min hemma tävling då det är Östhammars MK som arrangerar. Banan ser fin ut och kommer det inget mera regn kommer det att bli ett kanon race.

comments: Closed

Comments are closed.