Enduro SM på Lunda flygfält!

Posted on 19th augusti 2013 in Race

I lördags var det dags för den 3e deltävlingen i årets SM serie. Jag låg på 2a plats i SM3 inför tävlingen. Målet var att behålla 2a platsen och försöka nå en topp 3 placering på tävlingen.

Foto: Micke Åkerlöf mxwille.blogg.se

Banan var mycket fin och väldigt snabbåkt. Vi skulle köra 5 varv och varje varv bestod av 3 prov (1 crossprov, 1 extremprov och 1 enduroprov). Jag började väldigt bra vilket inte är likt mig och det trots att jag fick kramp i underarmarna. Jag kämpade på hela dagen men fick aldrig riktigt häng på pallplatserna. Segraren Joakim Ljunggren va överlägsen men sen 2an (Nisse Gustafsson) och 3an (Björne Carlsson) va inte så jättelångt före. Jag hade tider på vissa prov som matchade deras men dom var jämnare över hela tävlingen. Jag slutade alltså 4a men jag behöll min 2a plats och utökade även försprånget ner till 3an.

Foto: Micke Åkerlöf mxwille.blogg.se

Nu är det 1 deltävling kvar och den går i Uddevalla 14 september. Så det är bara att träna och förbereda sig ordentligt tills dess. Målet där är att försöka nå topp 3 och även sluta topp 3 i SM 🙂

comments: Closed

Comments are closed.