SM final i Uddevalla

Posted on 18th september 2013 in Race

I lördags var det då dags för den avslutande deltävlingen i årets enduro SM. Uddevalla stod för arrangemanget och hade fått till en fin bana. Banan bestod av 3 prov.

Ett crossprov som bestod av VM banan i motocross, mycket fin bana. Enduro provet gick i fin skog med ett snabbt gräsgärde. Sist men inte lättast hade dom ett extremprov som gick på en supercrossbana med lite uppbyggda hinder samt en bökig stenbacke nedför. Vi skulle köra 5 varv.

Det började inte bra för mig inför tävlingen då jag gick och blev sjuk dagarna innan tävlingen. Men det var bara bita ihop och försöka nå målet att få en SM medalj. Jag började riktigt bra med 3e tid på crossbanan men sen på dom 2 lite mer krävande proven hade jag problem. Detsamma gällde hela dagen. Jag slet mig imål på en 5e placering efter mycket strul och en helt slut kropp. 5e platsen visade sig räcka till en BRONS medalj vilket var riktigt roligt. Det är min första SM medalj sen jag blev Elit/senior.

Måste tacka alla sponsorer och min familj för detta!!! (Kumlins suspension, KW service, Hardparts AB, Smörjteknik, CNM import, Sinisalo, BRP, Thorsells reklam, Burman Städ AB, Hans Bromark Åkeri AB, Jansson Svets & Montage, Fairing, OCS, Arbetsprofilen)

Nu återstår höstens tävlingar samt att börja planera 2014 års säsong med allt som hör till.

comments: Closed

Comments are closed.