Inför Novemberkåsan

Posted on 20th november 2013 in Allmän Information, Inför Race

Nu börjar det närma sig på allvar. Jag har fått nr 44 och startar 9,21 på lördag. Känner mig rätt fräsch i kroppen men har inte hunnit känna efter om jag är laddad ännu 🙂 Det är väldigt mycke förberedelser som pågår just nu. I måndags blev det en tur runt Strängnäs för att hämta grejer hos KW-Service, igår var jag först över till Kumlins Suspension i Sala för att fixa till en super fjädring till helgen och sen bar det av till Gävle för att hämta oljor hos Smörjteknik. Igår landade även paket med sportdryck från Fairing och reservdelar ifrån Hardparts. Känns skönt att ha så bra firmor runt omkring mig som gör detta möjligt.

Vi drar till Eksjö på fredag morgon för att bygga upp serviceplats och reka lite bana. Tiden som är kvar blir att meka och packa iordning allt till denna otroligt tuffa tävling, det är mycket som ska fungera för att man överhuvudtaget ska ta sig imål. Återkommer med rapport på Söndag morgon efter att man fått sova en liten stund.

comments: Closed

Comments are closed.