Novemberkåsan

Posted on 19th december 2013 in Race

Då var årets sista och tuffaste tävling avklarad. Jag kände mig rätt lugn och laddad inför racet och hade som mål att gå ut rätt hårt med hög säkerhet. Vi skulle köra 6 sträckor på dagen och 10 st på natten. Det började inte så bra på första dags sträckan då jag körde alldeles för spänt och stelt. Men sen ut på 2a sträckan släppte det och därefter rullade det på. Jag låg 28a efter dagen vilket kändes okey för jag va väldigt pigg.

Efter lite mat och sömn så starta då nattetappen och jag hade som plan att öka tempo. Det började bra och det rullade på bra tills jag satte mig i ett kärr. Jag fick slita ordentligt för att få bort cykeln och jag blev väldigt trött. Jag kände direkt efter det att jag var tvungen att slå av på tempot för att orka och som ett brev på posten kom kramp i mage och ben. Jag kämpade mig igenom hela racet i ett rätt lugnt tempo. Slutade på en 27e plats vilket inte va mitt mål men jag tog mig i mål.

Nu blir det några lugna veckor och fixa allt inför 2014. Återkommer när jag har något klart.

comments: Closed

Comments are closed.