Team Bloms MX World

Posted on 9th januari 2014 in Allmän Information, Inför Race

Har nu gjort klart för 2014 och jag kommer att köra en Husqvarna 450 för Team Bloms MX World. Tror det kommer att bli riktigt bra och jag kommer att köra med väldigt bra grejer. Förutom Husqvarna så blir det Michelin däck/korvar, Shot kläder, Shoei hjälmar, Alpinestars stövlar, 100% glasögon. Förutom det så kommer jag som förra året att fortsätta med oljor från Smörjteknik, fjädring från Kumlins Suspension, div. delar från Hardparts AB, kedjestyrare från BRP, sportdryck från Fairing och dubbdäck från OCS. Utan alla er så skulle det vara helt omöjligt att köra på den här nivån, tack!

Vill passa på att tacka KW-service för en jättebra säsong och super bra stöd! Måste även tacka CNM för super bra hjälp under 2013!!

Återkommer vilka mer som kommer att stödja mig under 2014.

comments: Closed

Comments are closed.