Östra Open premiär i Eskilstuna

Posted on 14th januari 2014 in Race

Och så var 2014 års säsong igång. Trots den blöta vintern så gick den första deltävlingen i årets Östra Open i Eskilstuna. Jag va riktigt laddad och hade en bra känsla i kroppen när jag åkte dit på lördagsmorgonen. Vi skulle köra 8 varv på en bana som skulle ta ca 12-13 minuter.

Jag fick starta ihop med Kevin Olsen och det började bra första halva varvet då jag va med och drog sen kom krampen i armarna kommande och frös även om händerna. Fick veva igång armarna innan jag kunde gå ut på nytt varv men det visade sig att krampen kom direkt. En liten frustration fanns hos mig vid det laget. Varv 3 var ingen större skillnad det heller men efter det varvet fick jag höra att mitt bakdäck så konstigt ut när jag körde och det visade sig att däcket va vint på någotvis och det kastade rejält i sidled.

Jag rullade på i 6 varv sen va det bara att kasta in handduken då det kändes farligt. Lite surt att säsongen ska börja såhär men det är bara att bita ihop och komma igen.


Måste tacka Jerry Arvidsson för den mycket fina bilden 😀

comments: Closed

Comments are closed.