Vintercupen i Ludvika

Posted on 22nd januari 2014 in Race

I söndags var jag till Ludvika för att köra Gävle-Dala Vintercup. Vi skulle köra en bana på ca 20 minuter 5 gånger. Jag försökts dra på ordentligt första varvet bland alla stenar och pudersnö. Tyckte körningen stämde hyfsat bra och jag fick absolut ingen kramp idag vilket var väldigt skönt. Jag satte 3e tid på första varvet och höll mig på den 3e platsen hela tävlingen. Jag visste innan start att mitt bakdäck sjöng på sista versen och efter varv 2 såg vi att jag knappt hade några dubb kvar så de var lite halt på slutet men hade hyfsad fart ändå vilket var skönt! Nu ska vi testa lite inställningar i veckan och så siktar vi på Östra Open i Uppsala på lördag och Gävle-Dala vintercup i Fragg på söndag.

comments: Closed

Comments are closed.