Vintercupen i Fragg

Posted on 29th januari 2014 in Race

Tack Nathalie Söderlund för bilderna ännu en gång!

Jag tyckte jag hade lite dåligt med att göra i söndags så jag åkte till Norberg för att köra 4e deltävlingen i Gävle-Dala Vintercup. Och även här slapp jag underarmskrampen helt och satte 2a tid direkt på första varvet, 5 sek efter Lars Löfgren. Sen varv 2-5 så körde jag lite för avslappnat och kände av racet dagen innan. Men dom 2 sista varven bet jag ihop och gjorde då 2 bra varvtider. Min totala tid räckte till en 4e plats med 0,6 sek till 3e, lite surt! Jag var drygt 2 min från segraren Lars Löfgren och jag tycker körningen stämmer mer och mer varje gång jag sitter på hojen. Nästa helg är det ”bara” en tävling planerad i Enköping på lördagen. Söndagen får det bli träning på hemmaplan.

comments: Closed

Comments are closed.