Östra Open i Enköping

Posted on 4th februari 2014 in Race

Tack Nathalie Söderlund för bilden.

I lördags så gick den 4e deltävlingen i Östra Open i Enköping. Vi skulle köra 6 varv på en bana som tog ca 17-19 minuter. Det hade snöat massa på natten till tävlingen så banan var sjukt svårkörd 1a varvet. Jag drog även på en tokcrasch på en raka i skogen men klarade mig utan att slå mig allt för illa. Taggade om till varv 2 men fick inte riktigt till den fart jag haft tidigare och tyckte banan var svårkörd. Varv 3 försökte jag ladda på lite extra vilket resulterade i att jag flög i ett spår och slog bromsskivan tokvind och även bakdrevet. PGA drevet tappade jag även kedjan. Vi försökte rikta grejerna efter varv 3 men det tog för lång tid och jag hann inte köra mina resterande varv. Det kändes väldigt surt men det är bara att ladda om och ta nya tag!

comments: Closed

Comments are closed.